4η συνάντηση! Με τα μάτια... του 🐛 και του 🐦!

 


4η συνάντηση! Με τα μάτια... του 🐛 και του 🐦!

Στη 4η συνάντησή μας είδαμε τον κόσμο με τα μάτια... άλλων ζώων! Για αρχή, όμως, στήσαμε μια μίνι Συνέντευξη Τύπου. Ο λόγος; Η συμμετοχή της @eleni_tsigkrii , μέλους της ομάδας μας, στα γυρίσματα μιας ταινίας ελληνογερμανικής παραγωγής! Στήσαμε, λοιπόν, τη Συνέντευξη Τύπου για την ηθοποιό μας και εμείς σε ρόλο δημοσιογράφων την βομβαρδίσαμε με ερωτήσεις. Απάντησε σε όλες, αποκαλύπτοντας όσα βίωσε. Χαιρόμαστε όλοι, ιδιαίτερα όμως οι εμψυχωτές της ομάδας, για το επίτευγμά της! Και σε άλλα, @eleni_tsigkrii !
Ακολούθησε μια σύντομη ενημέρωση για την πρόσκληση συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Νεανικού Κοινού! Ας ελπίσουμε ότι θα σταθούν τυχερά τα μέλη μας που δήλωσαν συμμετοχή! Και μακάρι να είναι κάποιο και υπερτυχερό, ώστε να ταξιδέψει στις για την απονομή!
Έτσι, φτάσαμε στο κυρίως μενού! Η εξάσκηση του ματιού και του χεριού μας στη κάμερα συνεχίστηκε και σε αυτή τη συνάντηση. Σε πρώτη φάση, προσεγγίσαμε θεωρητικά τη ματιά τη δική μας. Δηλαδή, ό,τι βλέπουμε από το ύψος των δικών μας ματιών. Έπειτα, τη ματιά του... σκουληκιού! Και του... πουλιού! Από τόσο χαμηλά, δηλαδή, όσο, αλλά και όπως, θα έβλεπε τα πράγματα ένα σκουλήκι! Και από τόσο ψηλά, όσο θα έβλεπε τα πράγματα ένα κοράκι, μιας και μας τιμούν συχνά με τη παρουσία τους, όταν είμαστε στο πεδίο! Μέσα από επιλεγμένες φωτογραφίες, ιδιαίτερης καλλιτεχνικής αξίας, συζητήσαμε το θέμα της θέσης της κάμερας και της σημασίας/νοήματος που προκύπτει. Ακολούθησε η εφαρμογή και οι υποομάδες τράβηξαν τις δικές τους λήψεις. Στο τέλος, επιστρέψαμε στην αίθουσα και είδαμε ορισμένες φωτογραφίες και τις σχολιάσαμε κατάλληλα!



#κινηματογραφική_λέσχη_πγρπκ 
#κινηματογραφικη_παιδεια
#pgrpk

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις