8η συνάντηση! Τρία σε ένα! Προπαραγωγή - Απονομή - Προβολή ταινίας!

 

Η 8 συνάντηση του Ομίλου μας είχε τρεις διαφορετικές "σκηνές"!

Σκηνή 1η! Ξεκινήσαμε στην αυλή μας, μιας κι είχε έναν απολαυστικό ήλιο, τη διαδικασία της προπαραγωγής της πρώτης μας κινηματογραφικής δοκιμής! Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος χωρισμός σε ομάδες ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις κλίσεις τους καθενός & καθεμιάς. Ακολούθησε συζήτηση για το location και δώσαμε ραντεβού για τη πρώτη περιπλάνηση με την αντίστοιχη ομάδα για να βρούμε τις κατάλληλες δοκιμασίες. Περισσότερα για το εγχείρημά μας θα μάθετε σε μεταγενέστερα posts.

Σκηνή 2η! Πάντα στην αυλή και κάτω από τον ίδιο ωραίο χειμωνιάτικο ήλιο, πραγματοποιήθηκε η απονομή των περσινών Βεβαιώσεων Επιτυχούς Συμμετοχής στ@ς μαθητ@ς μέλη της ομάδας μας. Χαμόγελα παντού! Μεγάλη η χαρά μας και ζεστό το χειροκρότημα από όλους μας!

Σκηνή 3η! Επιστρέψαμε στο γνώριμο χώρο μας για προβολή. Απολαύσαμε την ταινία που κατέκτησε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας Μεγάλου Μήκους και το Ειδικό Βραβείο "#ThisisEu - Ευρωπαϊκές Αξίες" του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους: La Traviata, My brothers and I ("Η Τραβιάτα, τα αδέρφια μου κι εγώ") του Yohan Manca, Γαλλία, 20221.

Η ταινία αναδεικνύει την έννοια της αντίστασης, αντίστασης σε προσωπικό, οικογενειακό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις